Блог

“SPM Talks” в Школі управління УКУ.

Новини
Четвертий рік успішної роботи Школа управління УКУ розпочала новим проектом - “SPM Talks”. В його межах проводитимуться панельні дискусії на суспільно важливі теми.

Перша зустріч отримала назву «Соціальна відповідальність в умовах суспільної трансформації». Взяти участь у ній погодилися як представники бізнесу, так і члени громадських організацій. Ділилися досвідом та знаннями:

Сергій Трухімович, креативний самурай, гостьовий викладач Школи журналістики, УКУ:
Ми живемо у суспільстві, коли наша участь у певних проектах передбачає трохи більше, ніж просто заробляння бабла. Бізнес починає набирати «людського» обличчя.

Мирослав Карпінський, співзасновник Фонду Карпінських (м. Стрий, Львівська область):

Ми розуміємо, що не потребують допомоги люди, які є самодостатніми. Тому покладаємо свої сили на виховання саме таких стриян. У 2017-му році запустили проект «Моя перша стипендія» для учнів 9 класів м. Стрий. Школярі отримують фінансову підтримку за свою активність, успішність в школі та бажання розвиватись.

Галина Польова, директорка з персоналу мережі аптек “DS”:
Починали свою роботу з репутації та довіри, для нас це було найважливіше. У напрямі соціальної відповідальності мережа аптек “DS” намагається систематизовано інвестувати кошти. У центрі Львова створили інтерактивний музей «Таємна аптека». Надаємо безкоштовні відвідування для дітей з різними вадами.

Катерина Ковалюк, керівниця служби корпоративних комунікацій компанії “Kormotech”:
Соціальна відповідальність починається не з класних проектів, а з компанії, її прибутковості, офіційного працевлаштування людей, які є в команді, з гарного сусідства та надійного партнерства. В 2013 році ми обрали собі 2 вектори руху: займатися просвітництвом та допомагати долати певні соціальні виклики. 

Марія Тищенко, керівниця ГО «Поруч», викладачка КНЕУ ім. В. Гетьмана, випускниця Академії лідерства для розвитку:
Ми реалізовуємо багато соціальних проектів. Часто залучаємо кошти від бізнесу, але дуже часто бізнес думає, що він не соціально відповідальний і своїми проектами ми робимо його таким. Проводимо Школу волонтера, яка спонукає молодь робити добрі справи.

Повну версію статті читайте за посиланням.