Блог

Pr-Rofi club в гостях у бренду "Оксана Муха"

Новини
Я, напевно, зі сотню разів (якщо не більше) проходив повз брендовий салон "Оксана Муха" у Львові по вулиці Беринди. Бачив у вітринах весільні сукні. Виглядають вони розкішно, звичайно. Але ж я не наречена, то ж на цьому мій інтерес закінчувався і я йшов собі далі.
Через це моє знайомство з брендом "Оксана Муха" і екскурсія по фабриці стали справжнім відкриттям. Виявляється таких салонів як у Львові є ще 108 в 60-ти країнах світу.

Окремий респект Всеволоду Яловому, виконавчому директору. Уся махіна в три поверхи, по-перше, компактна — кожний квадратний метр заробляє гроші, по-друге, усе виробництво діджиталізовано, легко контрольоване і тому стабільне та ефективне.

Подивіться тільки на склад з продукцією. Поряд з ним ще один. І Всеволод в декілька кліків може довідатися, де в нього лежить найменша бусинка і найтонша стрічка, скільки їх є, як на довго вистачить і коли привезуть нову партію.

За кавою обговорювали піар-виклики, що стоять перед брендом. На жаль не вистачило часу, я би ще послухав про історію бренду.

Дякую Pr-Profi club та Марії Мєдвєдєвій за запрошення, а колегам за приємне спілкування: Olena Gusseva, Marta Khovan, Nadia Nespera, Оксана Макух, Володимир Поліщук, Наталія Прокопів.