Блог

Сергій Трухімович — амбасадор центру зору "Мегаоптика"

Новини
Наша співпраця розпочалася з написання сценарію для радіореклами. Оскільки носив окуляри, то на етапі знайомства з центром зору "Мегаоптика" було цікаво самому пройти весь шлях пацієнта: від діагностики до виготовлення окулярів.
І це та ситуація, коли рекламуєш ті речі, які потрібні тобі, які вирішують твої проблеми, коли отримуєш справжній (а не уявний) клієнтський досвід і можеш по справжньому оцінити унікальність підходу до окулярної корекції в центрі зору "Мегаоптика".

Те, як працює "Мегаоптика" повністю перезавантажує усі уявлення про те, як потрібно підбирати окуляри в умовах сучасного світу. Це абсолютна клієнторієнтованість. Нова філософія, нове бачення. Враження одне — щире захоплення і бажання пропагувати найкращу в світі окулярну корекцію.

Тому Сергій, кративний самурай, Трухімович пишається тим, що може називати себе амбасадором центру зору "Мегаоптика". Щиро поважаю усю команду і дякую за їхню працю.

Щодо мого кейсу то попердні оптометристи запропонували компромісне рішення: корекція була десь в межах 60%, бо коли робили 100%, то вдалину бачив добре, а от поблизу вже було складно. Так, вони щось згадували про прогресивні лінзи, що такі бувають, але то якось було побіжно.

В центрі зору "Мегаоптика" мені підібрали німецькі лінзи ZIESS Digital з підтримкою акомодації. 100% зір як для погляду поблизу, так і вдалину. Розглядали прогресивні лінзи, однак digital краще пасують до мого зорового життя.

Мої окуляри мають захист від шкідливого “синього світла” екранів та від ультрафіолетового випромінювання. Додали фотохромне покриття — лінза автоматично затемняється під дією сонячного ультрафіолету — для комфортнішого носіння.

Оправу вибрав Ic! Berlin. Найміцніша в світі оправа — зламати майже неможливо. Німецька педантичність. Ручна робота. Виготовлена із медичної сталі. Гнучка, легка і водночас надійна.

Тому моя настійлива рекомендація — за діагностикою і окулярами звертайтеся в центр зору "Мегаоптика". Рецепти чи скерування лікаря не потрібні. Просто зателефонуйте чи запишіться.

В цьому тексті свідомо не згадую про рекорди центру зору "Мегаоптика". Адже усі досягнення не є самоціллю, їхня поява — це просто свідчення того, що все вдається якнайкраще. Але якщо вам хочеться про рекорди дізнатися, слухайте подкаст з Тарасом Пронівим, CEO центру зору "Мегаоптика".