Блог

Подкаст Медичного центру Святої Параскеви

Новини
Лікарня Медичного центру Святої Параскеви
Медичний центр Святої Параскеви з 2013-го року працює у Львові. За цей час створено мережу медичних закладів нового покоління і надаються клініко-діагностичні послуги за принципом "одні двері":

  • Діагностично-поліклінічний центр;
  • Мережа філій "Параскева поруч": чотири заклади у Львові та один у Києві;
  • Лікарня з можливістю стаціонарного лікування.
Рівень послуг “Святої Параскеви” кардинально відрізняється не тільки від інших медичних закладів, а й від наших персональних уявлень та очікувань. Бо наш минулий досвід перебування в поліклініці чи в лікарні створює певний образ. І він не завжди ідеальний.

Наприклад, що ви думаєте про хіміотерапію? Яким ви уявляєте перебування в стаціонарі? А що знаєте про комп’ютерну томографію? Чи вірите у кашель курця?

Відповіді на такі чи схожі запитання й дають змогу зрозуміти, якою ми уявляємо медицину для себе. Важливо, що саме ці уявлення, знання, десь стереотипи, а інколи й упередження впливають безпосередньо на наше здоров’я. Адже орієнтуючись на них, ми приймаємо рішення, в який медичний заклад звернутися. Або ж терпимо симптоми до останнього і боїмося звертатися до лікаря, бо колись в минулому мали негативний досвід.

Власне у подкасті Медичного центру Святої Параскевий просто й доступно розповідаємо про медичний центр як про інноваційне, безпечне та комфортне місце сили, про різні аспекти хворіб та їхніх симптомів.

Підписуйтеся на подкаст і слідкуйте за оновленнями.