Блог

PR PROFI Club зібрав медійників у Львові

Новини
Клубність — основна концепція таких зустрічей. Коли учасниць небагато і тому пам'ятаєш кожну по імені. І кожна має час, щоб розповісти про себе, порадитися чи поставити запитання спікерам.
Насамперед хочемо подякувати Марії Медведєвій, ідейній натхненниця PR PROFI Club, за те, що присвячує свій час організації таких теплих подій. Адже спілкування з колегами у вузькому колі є важливим, тому що це щонайменше надихає і підтримує.
Спікери події у Львові:

Наталія Улинець, засновниця та СЕО агенції публічних комунікацій Perfect PR, голова комітету Маркетингу та PR у Європейській Бізнес Асоціації, гостьова лекторка Львівської бізнес-школи, Школи журналістики і комунікацій УКУ та Києво-Могилянської Академії.

Уляна Колодій, засновниця комунікаційної агенції UK comms, консультантка з комунікацій в одному з проєктів Мінекономіки.

Сергій, креативний самурай, Трухімович, стратег і копірайтер, гостьовий лектор Школи журналістики і комунікацій УКУ та УКД, автор подкасту "Трохи Мович".
Ми говорили про те, як комунікаційнику (ви) жити в Україні. Хотіли би розповісти про усі наші інсайти, думки та інші корисності. Але ж зустрічі організовуємо саме для фізичної присутності, щоб виокремити з усієї інформації щось важливе своє.
Обговорили наступні теми:

  • як будувати команду і зберігати кадри у часи турбулентності;
  • як змінилися комунікації у часи великої війни;
  • про штучний інтелект та можливості "Твітеру";
  • де знаходити відновлення та шукати натхнення для продуктивної роботи.

Основний меседж — відкидаємо синдром самозванця та продовжуємо працювати. Комунікаційники в Україні мають дуже потужний досвід, якого бракує іншим країнам.
Долучайтеся до зустрічей PR PROFI Club. Це історія про перебування разом з колегами в одному просторі, в одному моменті, щоб кайфувати від спілкування, від зустрічі з давніми друзями і від нових знайомств.